Національна школа суддів України

Продовжуємо обговорення судової практики з кримінального права

20 травня 2015 року в місті Києві Національною школою суддів України спільно з Апеляційним судом Київської області проведено періодичне навчання суддів місцевих загальних судів Київської області, які розглядають кримінальні провадження, та слідчих суддів Київської області з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему: “Докази і доказування за Кримінальним процесуальним кодексом України. Належність та допустимість доказів. Порядок дослідження доказів судом. Аналіз та оцінка доказів. Визнання доказів недопустимими. Покарання та його види. Призначення покарання. Звільнення від покарання та його відбування” в режимі відеоконференції. 

 

Для проведення семінару викладачем запрошено заступника голови Апеляційного суду Київської області Олега Ігнатюка.

Розпочав семінар Олег Ігнатюк  з характеристики всіх видів доказів. Викладач зосередив увагу на практичних порадах та пропозиціях щодо належності та допустимості доказів.  В ході семінару Олег Ігнатюк  поділився досвідом, запропонувавши обговорення декількох справ, що сприяло  підвищенню професійної компетентності слухачів.

 Повний текст програми семінару розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка”.

Після закінчення семінару кожному судді, який брав у ньому участь, було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.