Національна школа суддів України

Продовжується боротьба за кубок “ФЕМІДИ”

  9 листопада 2013 року на території учбово-тренувальної бази “ФК “Динамо” відбувся другий матч турніру з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубка “ФЕМІДИ” за участю команди Національної школи суддів України.


  Суперником Національної школи суддів України були майстри шкіряного м’яча з Голосіївського районного суду міста Києва.

  Нашу команду, до якої увійшли Вадим Філіпов, Віталій Коломієць, Захар Вербовський, Олександр Здебський, Роман Слободян, Ігор Деркач, Іван Грек, Олександр Ревенок, Микола Жабокрицький у цій зустрічі підсилив проректор по забезпеченню організаційної діяльності Національної школи суддів України Володимир  Мазурок.



  У цій грі команда Національної школи суддів України продемонструвала значний прогрес у порівняні з першим матчем – дії гравців були більш злагодженими, команда намагалася реалізувати власні тактичні заготовки, пресингували суперника, колективно грала в захисті.


  Сам перебіг поєдинку був  досить драматичним – з перших хвилин наша команда атакувала суперника та демонструвала справжні “бійцівські” якості. Атакувальний потенціал команди Національної школи суддів України було нейтралізовано ще на початку першого тайму  – серйозної травми зазнав нападник Олександр Здебський.

  Але команда Національної школи суддів України намагалась на рівних протистояти очевидно сильнішому супернику, і в результаті отримала гарну ігрову практику, досвід, а головне – мотивацію неодмінно перемагати в наступних матчах.


  Перемогу Національній школі суддів України вдалось здобути  в інших змаганнях – команда наших вболівальників, яка чисельно зросла вдвічі, продемонструвала шалену підтримку й перекричала вболівальників суперника.


  Змагання стали гарною можливістю для колективу Національної школи суддів України зібратись і культурно та активно відпочити у вихідний день, гравці та вболівальники з ентузіазмом готувалися до матчу та отримали масу позитивних емоцій від нього.


Боротьба за кубок  “ФЕМІДИ” продовжується і футбольні перемоги Національної школи суддів України попереду!