Національна школа суддів України

Продовжується робота над навчальним курсом щодо захисту прав споживачів

19 серпня 2020 року Національна школа суддів України провела чергове засідання групи розробників навчального курсу “Про застосування суддями вимог законодавства про захист прав споживачів” в режимі відеоконференції з використанням програми Zoom. Цей навчальний курс спочатку був запланований у формі семінару-практикуму для кандидатів на посаду судді. Але кількість напрацьованих матеріалів та важливість теми для практичного застосування в діяльності суддів надихнула членів робочої групи до розробки подібного навчального курсу у формі тренінгу для суддів.

Засідання групи розробників проходило під керівництвом викладача-наукового консультанта відділу підготовки викладачів (тренерів) Лілії Гуцал, У засіданні також взяли участь: начальниця відділу підготовки викладачів (тренерів)-радниця Ольга Шаповалова, старший науковий співробітник цього відділу Олександр Здебський, судді місцевих загальних судів Лілія Карабак, Андрій Нижний, Катерина Котельва, Андрій Потапенко.

Під час засідання розробниками навчального курсу були презентовані нові та удосконалені раніше напрацьовані лекційні матеріали, обговорені практичні завдання, що допомагають краще засвоїти особливості розгляду окремих категорій справ про захист прав споживачів. Робота над навчальним курсом наближується до завершення.