Національна школа суддів України

Продовжується робота над підготовкою тренінгу щодо захисту права власності

20 липня 2020 року в Національній школі суддів України в режимі відеоконференції пройшло засідання робочої групи з розроблення тренінгу та дистанційного курсу для суддів місцевих загальних судів “Інститут права власності в Україні: захист у порядку цивільного судочинства. Проблемні питання єдності судової практики”.

Засідання проводив викладач-науковий консультант відділу підготовки викладачів (тренерів), координаторка цивільного блоку Лілії Гуцал, начальник відділу підготовки викладачів (тренерів) – радник Ольга Шаповалова та викладач-координатор дистанційного навчання Тамара Закревська.

До розробки цього курсу також залучено суддю Конституційного Суду України Галину Юровську та суддів загальних місцевих судів Андрія Гаврищука, Андрія Нижного, Марину Шаховніну та Катерину Котельву.

Програмою засідання було передбачено обговорення змістовного наповнення тренінгу, представлення попередньо напрацьованих матеріалів у формі мінілекцій, практичних завдань, запитань експрес-опитування, мозкового штурму, запитань для модерованої дискусії на основі відеороликів, а також розробка остаточної програми курсу, визначення навчальних цілей,  структури та змістовного наповнення дистанційного курсу для суддів.

На завершення зустрічі учасники окреслили подальший план роботи над навчальним курсом щодо захисту права власності.