Національна школа суддів України

Продовжується розробка навчального посібника для суддів–наставників (коучів) кандидатів на посаду судді

2 жовтня 2020 року в Національній школі суддів відбулося засідання робочої групи з розробки навчального посібника для суддів–наставників (коучів) кандидатів на посаду судді.

В засіданні, яке модерував заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр Коротких, взяли участь суддя Конституційного Суду України Галина Юровська, судді Валерія Бабко, Ірина Дем’яненко, а також працівники Національної школи суддів України Ольга Шаповалова, Тетяна Пустовойтова, Андрій Маслюк, Діана Сніцаренко, Світлана Нечипорук та Тамара Закревська.

Активну участь у розробці навчального посібника також приймають проректор Володимир Мазурок, суддя Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ України Михайло Вільгушинський, працівники Національної школи суддів України Олександр Марчук та Сергій Струк.

Під час засідання були представлені попередньо напрацьовані відповідно до структури посібника матеріали. Учасники обговорили зміст та актуальність їхнього наповнення, визначили перелік  питань, що необхідно додатково висвітлити у кожному розділі посібника.

Учасники запланували проведення наступного засідання на  23 жовтня 2020 року.