Національна школа суддів України

Професійний рівень підвищують працівники апарату Апеляційного суду міста Києва

2 червня 2017 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з Апеляційним судом міста Київ проведено семінар для працівників апарату Апеляційного суду міста Київ на тему: “Напрямки реформування судової системи. Основні положення Закону України Про судоустрій і статус суддів, питання його застосування”.

Для проведення семінару запрошено суддю Авдіївського районного суду Донецької області Олену Панченко, яка не тільки довела до працівників апарату суду зміст теми семінару у формі  лекції, але й презентувала у форматі Power Point нові напрацювання в напрямках реформування судової системи.  

Учасники семінару, працюючи в малих групах, опрацювали основні положення Закону України “Про судоустрій і статус суддів”. Викладач звернула увагу на судову реформу, яка є однією з найочікуваніших у суспільстві, оскільки справедливий, безсторонній та неупереджений суд є важливою гарантією ефективної боротьби з корупцією, надходженням в Україну інвестицій, забезпечення прав і свобод кожного та побудови держави, керованої принципами верховенства права.

Семінар було насичено жвавим обговоренням проблемних питань, із якими стикаються  учасники семінару під час виконання своїх професійних обов’язків.

Повний текст програми семінару розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України.