Національна школа суддів України

Професійний рівень підвищують працівники Апеляційного суду міста Києва

21 квітня 2017 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з Апеляційним судом міста Києва провела семінар для працівників апарату  Апеляційного суду міста Києва на тему: “Порядок роботи з документами, що містять службову інформацію. Перелік, приймання, реєстрація, облік, доступ до документів із грифом “Для службового користування”.

Для проведення семінару викладачем запрошено суддю Авдіївського районного суду Донецької області Олену Панченко, яка не тільки довела до слухачів зміст теми семінару у формі лекції, але і презентувала у формі Power Point нові напрацювання  у напрямку організації роботи з документами із грифом  “Для службового користування”.

Викладач виступила з актуальним питанням про “Порядок роботи з документами, що містять службову інформацію. Перелік, приймання, реєстрація, облік, доступ до документів із грифом “Для службового користування”. Звернула увагу на нормативну базу відповідно до якої здійснюється доступ до документів з грифом “Для службового користування”.  Олена Панченко обговорила з учасниками підготовки яка саме інформація може належати до службової та якій інформації може бути надано гриф “Для службового користування”. Викладач звернула увагу на порядок  та підстави віднесення інформації до службової, облік документів та інших матеріальних носіїв, які містять відомості, що становлять службову інформацію та порядок їх використання.

Повний текст програми підготовки розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка працівників апаратів судів”.