Національна школа суддів України

Професійний розвиток судових адміністраторів

24-28 вересня 2018 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку керівників та заступників керівників апаратів місцевих та апеляційних судів.

Протягом тижня слухачі матимуть змогу детально ознайомитись з особливостями роботи з людьми із інвалідністю, розглянути загальні правила ведення судового діловодства, практичні аспекти ведення, обліку, зберігання, використання та знищення документів, удосконалити свої навики в користуванні автоматизованою системою документообігу “Д-3”. Практично значущими в реаліях сьогодення стануть питання процедури ліквідації апеляційних та місцевих судів, створення апеляційних судів в апеляційних округах та окружних судів, впровадження інформаційно-телекомунікаційної   системи “Електронний суд” та організація роботи по виконанню вимог Закону України “Про охорону праці”.

 Окрім того, керівники та заступники керівників апаратів зможуть оволодіти основами українського ділового мовлення, навчитися запобігати конфліктам у професійній діяльності та повсякденному житті, ефективній комунікації з відвідувачами суду та засобами масової інформації.  

Викладачами запрошено представників територіального управління Державної судової адміністрації в Одеській області, співробітників Національної школи суддів України,  суддів, психолога, фахівців у галузі держаної служби.

Також для цієї ж категорії слухачів 27 вересня 2018 року буде проведений  семінар на тему: “Антикорупційне законодавство”.