Національна школа суддів України

Пропозицію акцептовано

ПРОПОЗИЦІЮ АКЦЕПТОВАНО


23 квітня 2014 року на засіданні комітету з конкурсних торгів  вирішувалось питання акцепту пропозиції ПАТ “КИЇВЕНЕРГО” по процедурі закупівлі, передбаченої ст. 39 Закону України “Про здійснення державних закупівель” (закупівля в одного учасника) закупівлі послуги з постачання теплової енергії для потреб Національної школи суддів України на загальну суму 255 000,00 грн.

Голова комітету Володимир Мазурок після оголошення порядку денного повідомив, що комітетом з конкурсних торгів 02.04.2014 р. прийнято рішення провести закупівлю послуги з постачання теплової енергії для потреб Національної школи суддів України із застосуванням процедури закупівлі в одного учасника.

При виборі процедури закупівлі комітет керувався п. 2. ч. 2 ст. 39 Закону України “Про здійснення державних закупівель” (замовник застосовує процедуру закупівлі в одного учасника у разі відсутності конкуренції (у тому числі з технічних причин) на товари, роботи чи послуги, які можуть бути поставлені, виконані чи надані тільки певним постачальником (виконавцем), за відсутності при цьому альтернативи).

Таким учасником на закупівлю послуги з постачання теплової енергії є ПАТ “КИЇВЕНЕРГО”.

У відповідності вимог ч.3 п.1 ст.39 Закону України “Про здійснення державних закупівель”  секретарем комітету з конкурсних торгів 7 квітня 2014 року направлено для опублікування в державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель та для розміщення на веб–порталі Уповноваженого органу інформацію про застосування процедури закупівлі в одного учасника щодо закупівлі послуги з постачання теплової енергії та обґрунтування про застосування вказаної процедури.

Інформація про застосування процедури закупівлі в одного учасника оприлюднена в інформаційному бюлетені “Вісник державних закупівель” № 32 (878) від 21.04.2014 р. (номер оголошення 104701).

Відповідно до п.3 ст.39 Закону України “Про здійснення державних закупівель” загальний строк для визначення переможця не повинен перевищувати 5 днів з дня опублікування в державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель інформації про застосування процедури закупівлі в одного учасника.

За таких обставин було запропоновано визначити переможцем процедури закупівлі в одного учасника ПАТ “КИЇВЕНЕРГО” та акцептувати пропозицію, погоджену сторонами при проведені переговорів.

За результатами обговорення комітетом одноголосно було прийнято рішення визначити переможцем процедури закупівлі в одного учасника    ПАТ “КИЇВЕНЕРГО” та акцептувати пропозицію, погоджену сторонами при проведені переговорів.

Повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів розміщене в розділі “Державні закупівлі”  на офіційному веб–порталі Національної школи суддів України.