Національна школа суддів України

Ректор НШСУ привітав колектив Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України з 65-річчям створення установи

13 травня 2014 року виповнилось 65 років від дня утворення Інституту держави і права ім.   В.М. Корецького НАН України. З цієї нагоди відбулися урочисті заходи та міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми юридичної науки на сучасному етапі».

З вітальним словом до учасників урочистого засідання звернувся директор Інституту держави і права ім.   В.М. Корецького НАН України, доктор юридичних наук, професор, академік НАН України, академік Академії правових наук України Юрій Шемшученко

Він відзначив, що історія, здобутки та сьогодення діяльності Інституту об’єднують цілу плеяду відомих науковців, керівників юридичних навчальних закладів та державних установ.

 В цей святковий  день ті, чий науковий та професійний шлях пов’язані із визнаною науковою школою, завітали до Інституту зі словами вдячності і шани, вітаннями та подарунками. Привітав керівництво й колектив Інституту держави і права ім.  В.М. Корецького й ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук

Ректор відзначив внесок фахівців Інституту в конституційний процес, підготовку базових законів більшості галузей публічного та приватного права та концепції судової реформ. Микола Оніщук наголосив, що своїм творчим доробком по дослідженню фундаментальних проблем державно-правового будівництва і міжнародного права Інститут заслужив широке визнання серед юридичної громадськості як нашої країни, так і за її межами.

За вагомий особистий внесок у розвиток юридичної науки, підготовку висококваліфікованих кадрів для судової системи та з нагоди 65-річчя від дня утворення Інституту Микола Оніщук нагородив провідних науковців Інституту Почесними грамотами Національної школи суддів України.