Національна школа суддів України

Результативний старт

17 листопада 2015 року на території навчально-тренувальної бази "ФК "Динамо" збірна  команда Національної школи суддів України зіграла свою першу гру шостого турніру з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу "Кубка Феміди".

Як відомо, турнір проводиться під патронатом Ради суддів України та Державної судової адміністрації України та приурочений до Дня працівників суду.

Національна школа суддів України, маючи відчутний досвід виступів у  турнірі, продемонструвала командну зрілість та налаштованість досягти перемоги в цьогорічному розіграші. Команда значно підсилилась – до її складу запрошено майстрів шкіряного м’яча із судів   Донецької, Івано-Франківської, Київської, Чернівецької  та Чернігівської областей. Така трансферна політика виправдана, оскільки “Суддівський Шкільний Альянс” це збірна любителів футболу, що об’єдналися в команду під прапором Національної школи суддів України. Збірна, яку вболівальники охрестили “США” виступає у групі D.

Нашим першим суперником була команда "Арсенал" (збірна Київського апеляційного адміністративного суду та окружного адміністративного суду міста Києва). Супернику вдалося забити першим, однак наша команда продемонструвала психологічну стійкість і вміння грати без оглядки на рахунок. Потужний натиск, майстерні комбінації, швидкість і точність – продемонстрував “Суддівський Шкільний Альянс”. Він відвантажив у ворота суперника п’ять м’ячів. При цьому гравці збірної США проявили велику волю до результативної гри та зібрали сили в "ноги". Від перемоги нас відділяли лічені митєвості, коли команда "Арсенал" зрівняла рахунок. Нажаль, часу на реалізацію переможного голу Судівському шкільному альянсу забракло. Дуже драматичний та динамічний поєдинок завершився бойовою нічиєю з рахунком 5:5.

У США переконані, що такий розігрів на старті турніру – добрий сигнал. Ми будемо боротися, уболівати, прагнути до перемоги з вірою в те, що цього разу Кубок Феміди буде нашим здобутком!