Національна школа суддів України

Робота над Стандартизованими програмами підготовки суддів адміністративних судів

26 листопада 2020 року Національна школа суддів України провела засідання експертної групи з розроблення та внесення пропозицій до Стандартизованих програм підготовки суддів адміністративних судів на 2021 рік.

Привітали учасників та окреслили очікувані результати на наслідками роботи модератор заходу, начальник відділу підготовки викладачів (тренерів) – радник, суддя Верховного Суду України у відставці  Ольга Шаповалова та викладач-науковий консультант відділу підготовки викладачів (тренерів), суддя Верховного Суду України у відставці  Олександр Терлецький.

У ході засідання у режимі відеоконференції з використанням програми Zoom учасники проаналізували діючу тематику Стандартизованих програм підготовки суддів апеляційних та окружних адміністративних судів на питання актуальності та відповідності запитам суддівської спільноти й детально обговорили пропозиції із вдосконалення програм підготовки суддів на наступний 2021 рік.

У засіданні групи взяли участь судді Вищого адміністративного суду України  Світлана Головчук та Любов Гончар, працівники відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольга Яворська та Богдан Остудімов.