Національна школа суддів України

Робота суду в умовах надзвичайних ситуацій

2 листопада 2017 року в місті Києві відділом підготовки працівників апаратів судів Національної школи суддів України проведено семінар для керівників та заступників керівників апаратів, начальників та заступників начальників відділів апеляційних судів на тему: “Забезпечення готовності суду до роботи в надзвичайних ситуаціях. Планування та алгоритм дій, спрямованих на забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій”.

Семінар проведено з метою попередження та усунення кризових ситуацій у суді, оволодіння умінням діяти в разі виникнення непередбачуваних надзвичайних ситуаціях.

Для проведення семінару було  запрошено суддю Авдіївського міського суду Донецької області Олену Панченко, яка розповіла про організацію і здійснення взаємоузгодженого  комплексу соціально-економічних, організаційно-технічних, санітарно-гігієнічних та інших практичних заходів, спрямованих на попередження виникнення та розвитку надзвичайних ситуацій, на проведення робіт із забезпечення оперативного реагування на надзвичайні події, рятування життя людей та збереження їх здоров’я, зниження розмірів збитків від надзвичайних ситуацій, а також ліквідацію їх наслідків у судах та забезпечення безперебійної роботи суду за таких умов.

Після закінчення семінару кожному слухачу, який брав у ньому участь, було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.