Національна школа суддів України

Розіграш Кубка “ФЕМІДИ”: перемога не завжди в рахунку

21 листопада 2013 року на території учбово–тренувальної бази “ФК “Динамо” відбувся третій матч турніру з міні–футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубка “ФЕМІДИ” за участю команди Національної школи суддів України.


Цього разу суперниками Національної школи суддів України були гості з Житомирщини – справжні футбольні любителі із судів області, об’єднані у команду “Полісся”.

Наша команда, вийшла на матч у вже перевіреному складі: Вадим Філіпов, Володимир  Мазурок, Віталій Коломієць, Захар Вербовський, Роман Слободян, Ігор Деркач, Іван Грек, Олександр Ревенок, Микола Жабокрицький.

У цій грі стало очевидно, що наша гравці, які лише кілька тижнів отримують досвід спільної гри в одній команді, створюють єдиний монолітній футбольний колектив. Більшість учасників турніру – це аматори та професіонали, для яких футбол регулярний активний відпочинок. У цьому напрямку розвивається й команда Національної школи суддів України.

З кожною грою ми виглядаємо все впевненіше – уже в матчі з “Поліссям” наші хлопці створювали непогану тактичну картинку, реалізовували дальні передачі, майстерно виконували стандартні положення.

У результаті це дозволило двічі засмутити суперника, примусивши доставати його м’яч із сітки власних воріт. Щоправда, мали місце і прикрі помилки в обороні, що відобразилися на кінцевому результаті гри.

Цього разу вболівальники нашої команди були хоч і малочисельні, зате гарно озброєні – всю гру вони підтримували гравців запальними кричалками, а над фан – сектором майоріли прапори Національної школи суддів України.

Уже в суботу 23 листопада нашій команді доведеться знову битись за перемогу на футбольному полі. Сподіваємось, що команда Національної школи суддів України збереже динаміку прогресу та порадує весь колектив успішною грою, до якої ми щиро прагнемо і в яку віримо.

Зичимо команді найліпших успіхів!!!