Національна школа суддів України

Розпочалася робота над оновленням матеріалів тренінгу з управління залою судового засідання

9 листопада 2020 року за допомогою програми ZOOM відбулось перше засідання групи розробників тренінгу для кандидатів на посаду судді “Управління залою судового засідання”.

До групи розробників увійшли працівники відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України викладач, директор курсу Ольга Короткова, заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр Коротких, а також Ольга Шаповалова – начальник відділу підготовки викладачів (тренерів) – радник НШСУ та  викладач цього відділу Юлія Герус. Матеріали тренінгу розробляються за участю суддів Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська Максима Ходаківського, Шевченківського районного суду м. Запоріжжя Лілії Карабак, Маловисківськоо районного суду Кіровоградської області Дмитра Кратка.

На засіданні розробники обговорили матеріали тренінгу, що вже викладався на спеціальній підготовці на посаду судді та зворотній зв'язок від учасників підготовки для визначення що необхідно доопрацювати для покрашення навчального продукту. Було визначено структуру майбутнього оновленого тренінгу та розподілено завдання між учасниками групи

Наступне засідання заплановано на січень 2021 року.