Національна школа суддів України

Розпочато роботу над новим навчальним курсом щодо чергових місцевих виборів в Україні

Національна школа суддів України у співпраці  з IFES Україна розпочинає роботу над новим навчальним курсом для суддів окружних і апеляційних адміністративних  судів  та місцевих загальних як адміністративних судів щодо місцевих виборів в Україні 2020.

16 червня 2020 року в режимі онлайн відбулося  перше засідання групи розробників нового навчального курсу. Обговорено програму курсу, визначено учасників групи з його розробки, наповнення курсу і навчального посібника для суддів та здійснено розподіл обов’язків серед розробників.

Також  було обговорено орієнтовні дати проведення тренінгів для тренерів.

У засіданні взяли участь: Наталія Шукліна – проректор з науково-дослідної та науково-методичної роботи Національної школи суддів України, Михайло Цуркан – заступник директора тестологічного центра Національної школи суддів України , Олена Губська – суддя  Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду, Юрій Піскалюк – менеджер з питань громадської освіти та виборчого правосуддя IFES Україна, Ірина Будз – старший асистент проекту IFES Україна, Денис Ковриженко – консультант IFES Україна, Богдан Мохончук та Павло Романюк –  асистенти кафедри конституційного права Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого та Руслана Арланова –провідний науковий співробітник відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та суддівського врядування НШСУ.