Національна школа суддів України

Розробка інтерактивних лекцій з адміністративного судочинства

26 липня 2019 року в місті Києві Національна школа суддів України провела засідання групи розробників із підготовки інтерактивних лекцій з адміністративного судочинства, передбачених  стандартизованими програмами підготовки судів.

Участь у засіданні взяли судді адміністративних судів Світлана Головчук, Альона Кушнова, Наталія Панченко, Олена Терлецька, Лариса Трофімова, суддя у відставці Олександр Ситников та старший науковий співробітник Національної школи суддів України Ольга Яворська.

Модератором засідання був викладач–науковий консультант відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр Терлецький, який відкрив засідання, ознайомив учасників з метою та форматом роботи, вимогами до підготовки та проведення такого виду лекцій, визначив основні завдання та очікувані результати за наслідками роботи групи розробників.

Учасники засідання презентували та обговорили підготовлені лекції, обмінялись думками та пропозиціями щодо вдосконалення напрацьованих матеріалів.

На завершення зустрічі Олександр Терлецький відзначив результативність командної роботи та плідну співпрацю, узагальнив пропозиції присутніх та визначив напрямки подальшої роботи.