Національна школа суддів України

Розробка тренінгу “Новина як ефективний засіб судової комунікації”

14 вересня 2020 року Національна школа суддів України провела онлайн засідання робочої групи з розробки тренінгу для прес-секретарів та осіб, відповідальних за зв’язки з громадськістю місцевих та апеляційних судів “Новина як ефективний засіб судової комунікації”.

Захід відбувся за підтримки українсько-канадського проекту “Підтримка судової реформи”. Координувала робочу групу начальник відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування Національної школи суддів України Оксана Шамрай.

Участь у онлайн заході взяли координатор з питань комунікацій українсько–канадського проекту “Підтримка судової реформи” Дмитро Шинкарук, експертка українсько-канадського проекту “Підтримка судової реформи” Арина Сатовська, головний спеціаліст відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування Національної школи суддів України Ольга Серга.

В ході онлайн зустрічі члени робочої групи розглянули та обговорили напрацьовані теоретичні та практичні матеріали курсу, обговорили методичні підходи до викладання окремих вправ та питання розподілу часу тренінгу. Визначили подальші кроки по фіналізації роботи над розробкою тренінгу для прес-секретарів та осіб, відповідальних за зв’язки з громадськістю місцевих та апеляційних судів “Новина як ефективний засіб судової комунікації”.