Національна школа суддів України

Розробка тренінгу з особливостей спрощеного провадження щодо кримінальних проступків

24 червня 2020 року Національна школа суддів України в режимі відеоконференції провела засідання групи розробників навчального курсу для суддів у формі тренінгу “Особливості спрощеного провадження щодо кримінальних проступків”.

Онлайн зустріч робочої групи проходила під керівництвом заступника начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександра Коротких, який є керівником робочої групи з цього навчального курсу.

Також у роботі засідання взяли участь судді Петро Заруба, Лариса Радуцька, Ярослава Марко, Дмитро Кратко, Володимир Гандзюк, начальник відділу підготовки викладачів (тренерів)-радник Ольга Шаповалова та працівник цього відділу Олександр Здебський.

У ході засідання розробниками навчального курсу були представлені напрацьовані матеріали, обговорено зміст та актуальність їхнього наповнення відповідно до законодавства про кримінальні проступки, що набирає чинності з 1 липня 2020 року, а також визначені подальші кроки та узгоджено проведення наступного засідання робочої групи.