Національна школа суддів України

Розроблення семінару–практикуму з питань дотримання строків досудового розслідування

18 лютого 2022 року Національна школа суддів України провела онлайн–засідання групи розробників семінару–практикуму для суддів “Строки досудового розслідування у кримінальному провадженні: значення та порядок обчислення”.

Засіданням модерувала заступниця начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольга Короткова, яка окреслила план роботи, основні завдання групи та мету підготовки семінару-практикуму.

До команди розробників увійшли судді Світлана Муратова, Лариса Радуцька, Ірина Шаповалова, Катерина Широка та працівниця Національної школи суддів України Юлія Найденко.

У ході засідання обговорено структуру майбутнього змістовного наповнення семінару–практикуму, зокрема загальні положення щодо строків досудового розслідування у кримінальному провадженні та строки їх обчислення, погоджено його орієнтовну структуру, а також інтерактивні методи, що використовуватимуться під час навчання. 

На завершення засідання учасники та учасниці домовилися про дату наступної зустрічі та окреслили питання для подальшого розроблення.