Національна школа суддів України

Розроблення тренінгу “Кіберзлочинність та електронні докази в кримінальному судочинстві”

8 травня 2020 року Національна школа суддів України провела перше онлайн засідання робочої групи з напрацювання матеріалів тренінгу для суддів і кандидатів на посаду судді “Кіберзлочинність та електронні докази в кримінальному судочинстві”.

Участь у онлайн заході взяли судді-розробники Михайло Зімін з Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу, Дмитро Крівцов з Московського районного суду міста Харкова, Владислав Овсянніков з Дергачівського районного суду Харківської області (співкерівник робочої групи), Тетяна Фортуна з Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області.

Координував роботу групи Олександр Іщенко, заступник начальника відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування Національної школи суддів України, к.ю.н., співкерівник робочої групи. До обговорення долучилася також Марина Самофал, заступник начальника відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування, к.ю.н.

У ході онлайн зустрічі члени робочої групи напрацювали структуру майбутнього тренінгу для суддів, переглянули попередньо напрацьовані матеріали за темою на предмет їх релевантності та змін у поточному законодавчому регулюванні, обмінялися інформацією з проблематики електронних доказів та здійсненого експрес аналізу судової практики.

Наступне засідання групи в онлайн режимі заплановане на 15 травня 2020 року.