Національна школа суддів України

Семінар щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи

19 березня 2015 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з господарським судом міста Києва проводить періодичне навчання  суддів господарського суду міста Києва з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему: “Антикорупційне законодавство. Заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру та декларації про майновий стан і доходи”.

Вітальними словами семінар відкрив голова господарського суду міста Києва Валерій Князьков.  

Для проведення семінару запрошено начальника відділу проведення перевірок суб’єктів декларування  департаменту доходів і зборів із фізичних осіб Державної фіскальної служби України Юрія Протаса, який ознайомить слухачів  із нормативно-правовою базою щодо декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру та декларації про майновий стан і доходи та  надасть роз’яснення щодо заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

Повний текст програми семінару розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка”.

Після закінчення семінару кожному судді, який брав у ньому участь, буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.