Національна школа суддів України

Семінари про суддівське досьє

3, 4 та 5 листопада 2015 року Львівське регіональне відділення  спільно з Вищою кваліфікаційною комісією суддів України та Державною судовою адміністрацією України проводить семінари для керівників апаратів та спеціалістів кадрового забезпечення місцевих та апеляційних судів на тему: “Порядок ведення суддівського досьє”.

3 листопада 2015 року в семінарі взяли участь 32 керівники апаратів та спеціалісти кадрового забезпечення місцевих та апеляційних судів Львівської області.

Вітальними словами семінар відкрила начальник територіального управлінням Державної судової адміністрації України в Львівській області Віктор Дейнека, заступник начальника територіального управління Державної судової адміністрації України у Львівській області Марія Коник та в. о. директора Львівського регіонального відділення Галина Манюк.

Для проведення семінару  викладачами запрошено заступника  начальника управління кадрового забезпечення  Державної судової адміністрації України Яну Машарову та провідного спеціаліста Департаменту з питань професійної кваліфікації суддів та кандидатів на посаду судді секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Дмитра Рудковського.

Повний текст програми семінару  розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі Підготовка.

Після завершення семінару  кожному слухачу, який брав у ньому участь,  видано Сертифікат Національної школи суддів України.

Організаційні заходи щодо проведення семінару забезпечено Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор – Оксана Польна).