Національна школа суддів України

Шановні судді!

15 вересня  2014  відкривається дистанційний курс “Суддівська етика”, розроблений фахівцями Національної школи суддів України спільно з експертами та співробітниками Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Справедливе правосуддя”.

Висловлюємо щиру подяку за зацікавленість до дистанційної форми, як одного з інноваційних методів підготовки суддів та сподіваємось на плідну співпрацю з метою покращення професійної  етики суддів та підвищення довіри до суддівської системи України.

Оскільки курс “Суддівська етика” є пілотним та розрахований на обмежену кількість учасників, то методом випадкового комп’ютерного відбору із зареєстрованих 450 суддів визначено 90 осіб, які будуть проходити навчання з 15 вересня  по 7 жовтня 2014 року.

Суддям, які не ввійшли до складу слухачів пілотного курсу, у майбутньому буде індивідуально повідомлено про початок дистанційного курсу.

Бажаємо успіхів в отриманні знань та навичок у процесі дистанційної підготовки!

Наказ про проведення 15 вересня - 07 жовтня 2014 року для суддів місцевих та апеляційних судів з метою підвищення рівня кваліфікації курсу дистанційного навчання "Суддівська етика"