Національна школа суддів України

Шляхи оптимізації роботи працівників апаратів судів в умовах надзвичайних ситуацій і карантинного режиму

4 червня 2021 року в місті Дніпрі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить онлайн-підготовку та підвищення рівня кваліфікації працівників апарату місцевих та апеляційних судів на семінарі: “Забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій. Особливості роботи працівників апарату суду в умовах карантинного режиму” у програмі “Zoom”.

З вітальною промовою виступила заступник директора регіонального відділення Алла Баштанник, яка звернула увагу на актуальності розгляду питань попередження та вирішення надзвичайних ситуацій в суді з метою зменшення ризиків для здоров’я і безпеки громадян, працівників апарату суду і суддів, а також представила викладача семінару - суддю Олену Панченко.

Викладач Олена Панченко під час проведення семінару проведе обговорення конкретних ситуацій, що виникають у судах і надасть практичні рекомендації щодо алгоритму дій, спрямованих на відновлення звичайного режиму роботи суду; зупиниться на особливості роботи суду в умовах карантинного режиму.

Значну увагу викладач приділить розгляду різних типів кризових ситуацій і налагодженню співпраці зі співробітниками Служби судової охорони щодо реагування на надзвичайні ситуації.

Окрім інтерактивних лекцій Олена Панченко проведе експрес-опитування за допомогою Google Форми і модеровані дискусії, а також обговорення відеороликів і фотоматеріалів різних надзвичайних ситуацій, що відбувалися в судах України.

Наприкінці відбудеться анкетування учасників щодо якості проведеного заходу і надання пропозицій для подальшого вдосконалення проведення семінару.

Повний текст програми семінару розміщено на вебсайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка працівників апаратів судів”.