Національна школа суддів України

Слідчі діляться досвідом досудового розслідування

25–26 березня 2017 року відбуваються візити слухачів і слухачок спеціальної підготовки до органів досудового розслідування.

У перший день візиту в місті Харкові 57 майбутніх суддів відвідали Головне управління Національної поліції України в Харківській області. Під час зустрічі обговорювалися питання правових засад створення та діяльності органів досудового розслідування, нормативне врегулювання повноважень їхнього керівництва та слідчих, завдання, функції органів досудового розслідування в системі Національної поліції України.

З доповідями та презентаціями виступили заступник начальника слідчого управління Євген Маслій, слідчій організаційного відділу Олена Самарська, старший слідчій–криміналіст відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи Олег Харченко тощо.

Задля детального ознайомлення з роботою окремих відділів і підрозділів 26 березня 2019 року візит майбутніх суддів продовжився безпосередньо в слідчому управлінні Головного управління Національної поліції України в Харківській області.