Національна школа суддів України

Спеціалісти кадрового забезпечення навчаються організації роботи служби персоналу суду

27–29 березня 2017 року в місті Києві Національна школа суддів України  проводить підготовку спеціалістів кадрового забезпечення місцевих та апеляційних судів  Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської,  Чернігівської областей та міста Києва.

Для проведення підготовки запрошено суддів Олену Панченко, Катерину Широку, викладачів Національної школи суддів України Оксану Кабиш, Олега Цимбалюка та фахівця з кадрової роботи Верховного Суду України Оксану Комар.

У перший день підготовки під час  свого виступу викладач  Оксана Комар  розкрила роль служби персоналу суду в забезпеченні здійснення державної антикорупційної політики та звернула увагу працівників апаратів судів на існуючі вимоги щодо заповнення електронних декларацій суб’єктами електронного декларування.

У ході лекції Олега Цимбалюка слухачі обговорили проблемні питання,  що виникають у спеціалістів кадрового забезпечення під час виконання ними своїх професійних обов’язків. 

Разом з Оксаною Кабиш працівники апаратів судів розглянули методику складання кадрових та розпорядчих документів у суді, особливості правопису із врахуванням змін і доповнень до сучасного ділового стилю письма, службове листування та правила його ведення, типові помилки ділового спілкування.

Олена Панченко довела до відома слухачів важливість правильної організації роботи з документами, які містять службову інформацію з грифом “Для службового користування”, розповіла про  види інформації та порядок роботи з ними. Слухачі взяли активну участь в обговоренні питання щодо  роботи з базами персональних даних працівників апарату суду в аспекті положень діючого законодавства України.       

Після закінчення підготовки кожному слухачу, який її пройшов, буде видано Сертифікат Національної школи суддів України.