Національна школа суддів України

Спеціалісти судової статистики удосконалюють свої знання та навички

29 лютого – 4 березня 2016 року в місті Чернівцях місцеве регіональне відділення  Національної  школи суддів України проводить  підготовку  спеціалістів судової статистики місцевих загальних та апеляційних судів.

Підготовку проходять 16 працівників апаратів місцевих загальних та апеляційних судів.

Відкрив підготовку та ознайомив слухачів із програмою заходу директор Чернівецького регіонального відділення Анатолій Огородник.

Для проведення підготовки запрошено суддів Апеляційного суду Чернівецької області  Валентину Чупікову, Онуфрія  Колотила та суддю Першотравневого районного суду м. Чернівців  Аліну Федіну.

Також, для проведення підготовки запрошено  керівника апарату Апеляційного суду Чернівецької області  Івана Сорохана, який розгляне зі слухачами питання щодо психології діяльності працівника апарату суду.

Про наповнення комп’ютерних програм,  документообіг у судах відповідної юрисдикції початковими даними для формування звітності в автоматичному режимі розповість завідувач сектору  організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики та інформаційних технологій ТУ ДСА  України в Чернівецькій області    Сергій Богдан. 

Начальник відділу кадрів  та державної служби Апеляційного суду Чернівецької області Оксана Цепла ознайомить слухачів з основними положеннями Закону України “Про державну службу” та зверне увагу на  вимоги, що пред’являються до осіб, призначених на посади спеціалістів судової статистики, а також на їхні права та обов’язки,

Повний текст програми підготовки спеціалістів судової статистики місцевих загальних та апеляційних судів опубліковано на веб-сайті Національної школи суддів України  в розділі Підготовка.