Національна школа суддів України

Співпраця Національної школи суддів України з Проєктом MATRA “Судова влада і суспільство”

22 квітня 2022 року Національна школа суддів України спільно з Проєктом MATRA “Судова влада і суспільство” провела заплановане засідання групи розробників тренінгів для суддів та працівників апарату судів з питань етики.

Очільниця Проєкту Естер де Рой розпочала зустріч словами вдячності українським колегам за можливість продовжувати розроблення тренінгу. А начальниця відділу міжнародного співробітництва Тетяна Пустовойтова запевнила у готовності Національної школи суддів України до подальшого співробітництва.

Суддя Київського апеляційного суду Олена Лапчевська презентувала підготовлене практичне завдання у формі рольової гри, учасники та учасниці запропонували свої доповнення до нього та узгодили структуру майбутнього тренінгу для суддів, який відбудеться 1 липня 2022 року. 

У роботі групи взяли участь суддя Апеляційного суду Арнема/Леувардена Рут ван дер Пол, професор з питань юридичної етики Джонатан Сукарно, суддя Галицького районного суду міста Львова Катерина Котельва, заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Тамара Закревська, менеджер Проєкту Анастасія Сизенко та перекладач Сергій Сизенко.