Національна школа суддів України

Співпраця судових установ

11–12 вересня 2014 року Дніпропетровське регіональне відділення Національної школи суддів України з робочим візитом відвідав ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук.

У рамках візиту були проведені наради та зустрічі ректора Національної школи суддів України Миколи Оніщука із суддями Дніпропетровської та Запорізької областей, ректором Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Сергієм Алфьоровим, зі спеціалісти кадрового забезпечення місцевих загальних та апеляційних судів, які проходять підготовку в регіональному відділенні, та працівниками регіонального відділення.

При проведенні робочих нарад та зустрічей ректор Микола Оніщук вручив  Почесні грамоти Національної школи суддів України суддям–викладачам, керівникам територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області та Дніпропетровського регіонального відділення, а також висловив подяки керівництву апеляційних судів Дніпропетровської та Запорізької областей, Дніпропетровського апеляційного господарського суду, Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду за співпрацю в підготовці висококваліфікованих кадрів для судової системи.

11 вересня відбулася нарада із суддями Дніпропетровського апеляційного господарського суду та господарського суду Дніпропетровської області.

Микола Оніщук вручив Почесну грамоту Національної школи суддів України заступнику голови господарського суду Дніпропетровської області, викладачу Ніні Камші. Також ректор подякував голові Дніпропетровського апеляційного господарського суду Олександру Євстигнеєву за співпрацю, надання допомоги в проведенні підготовки суддів та виділенні приміщень для проведення навчання.

У ході зустрічі із суддями Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду,  Дніпропетровського окружного адміністративного суду та Запорізького окружного адміністративного суду  Микола Оніщук обговорив проблемні питання та пропозиції щодо покращення організації та проведення підготовки суддів зазначених судів.


На зустрічі із суддями місцевих загальних судів, суддями Апеляційного суду Дніпропетровської та Запорізької областей ректор Микола Оніщук подякував голові Апеляційного суду Дніпропетровської області Наталії Деркач за співпрацю, надання допомоги у проведенні підготовки суддів та виділенні приміщень для проведення навчання, а також вручив Почесну грамоту Національної школи суддів України судді Апеляційного суду Дніпропетровської області, викладачу Вірі Гайдук та директору Дніпропетровського регіонального відділення Аллі Баштанник.


На зустрічі ректора  зі спеціалістами кадрового забезпечення місцевих загальних та апеляційних судів, які проходять підготовку в регіональному відділенні, були присутні викладачі Олена Молошна – начальник управління Державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області та Анатолій Набоков – заступник начальника цього ж управління.

12 вересня 2014 року відбулася зустріч ректора Національної школи суддів України Миколи Оніщука з ректором Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Сергієм Алфьоровим. На цій зустрічі були обговорені питання співпраці між установами.