Національна школа суддів України

Співпраця Вищої ради правосуддя та Національної школи суддів України

8 червня 2017 року у Вищій раді правосуддя відбулася робоча зустріч керівництва і членів Ради з представниками Національної школи суддів України. Учасниками зустрічі від Вищої ради правосуддя були Заступник Голови Ради Вадим Беляневич, член Ради, Секретар Другої Дисциплінарної палати Тетяна Малашенкова та член Ради Наталія Волковицька. 

Національна школа суддів України була представлена проректором з науково-дослідної роботи Наталією Шукліною та начальником відділу науково-методичного забезпечення діяльності Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та Вищої ради правосуддя Олександром Іщенком. 

Заступник Голови Ради Вадим Беляневич повідомив учасникам зустрічі про поточну діяльність Вищої ради правосуддя та виклики, які постають перед Радою.

Серед основних питань, які обговорювалися на заході, були визначення актуальних стратегічних напрямків науково-методичного забезпечення Національною школою суддів України діяльності Вищої ради правосуддя, структурування механізмів співпраці та їх інституційне оформлення між Радою та Школою, обговорення перспектив проведення спільних освітніх заходів для суддів та суддів-тренерів Школи, зокрема з питань дисциплінарної відповідальності суддів.

Учасники зустрічі обмінялися думками щодо обговорюваних питань та погодили напрямки подальшої співпраці Ради і Школи на найближчий період.