Національна школа суддів України

Співпраця з Асоціацією суддів України

16 грудня 2016 року проректор Національної школи суддів України Володимир Мазурок узяв участь в черговому з’їзді членів Всеукраїнської громадської організації “Асоціація суддів України”.

У ході обговорення  звіту Президента “Асоціація суддів України” Олени Євтушенко проректор Володимир Мазурок зазначив, що 26 травня 2016 року в місті Чернівцях Національна школа суддів України спільно із Всеукраїнською громадською організацією “Асоціація суддів України” та за фінансової підтримки Німецького Фонду міжнародного правового співробітництва провела дводенний міжнародний семінар “Кримінальне процесуальне право. Підстави для повернення прокурору обвинувального акта у кримінальному провадженні. Статус та компетенція слідчого судді”.

У цьому семінарі взяли участь судді місцевих судів міст Києва, Чернівців, Мукачева, Львова, Одеси та апеляційних судів, судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, судді Німеччини та Молдови.

9 грудня 2016 року в місті Дніпрі Національна школа суддів України спільно з Всеукраїнською громадською організацією “Асоціація суддів України” та Німецьким Фондом міжнародного правового співробітництва проводить періодичне навчання суддів місцевих загальних та апеляційних судів з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему: “Застосування судами України Нью-Йоркської Конвенції 1958 року про визнання та виконання іноземних арбітражних рішень у судовій практиці”.

На семінарі розглядалася низка актуальних питань стосовно Цивільного процесуального кодексу України та прямого застосування Нью-Йоркської Конвенції про визнання та виконання іноземних арбітражних рішень у судовій практиці судів України

Президент Асоціації суддів України Олена Євтушенко вручила проректору Володимиру Мазурку подяку за активну участь у заходах Всеукраїнської громадської організації  “Асоціація суддів України”.