Національна школа суддів України

Судді господарських судів підвищують професійний рівень

18–22 квітня   2016 року в місті Харкові місцеве  регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку суддів господарських судів,обраних на посаду судді безстроково.

Програму тижневих занять сформовано з урахуванням стандартизованої програми підготовки суддів господарських судів, обраних на посаду судді безстроково.

Під час підготовки викладачі будуть висвітлять найактуальніші питання господарського судочинства, питання реформування судової системи, особливості призначення і проведення судових експертиз тощо.

Суддя Харківського апеляційного господарського суду Михайло Слободін розгляне із суддями Конвенцію про захист прав людини і основоположних свобод, та практику  реалізації  у  сфері  господарського  судочинства  рішень Європейського суду з прав людини.

Суддя Людмила Камишева проаналізує помилки судів першої інстанції, які стали підставою для перегляду судових рішень в апеляційному порядку.

Заступник голови Харківського апеляційного господарського суду Олексій Крестьянінов зверне увагу на застосування господарськими судами заходів адміністративної відповідальності за прояв неповаги до суду відповідно до
ст. 185–3 КУпАП. 

Під час підготовки  судді візьмуть участь у тренінгу на тему: “Антикорпційне законодавство”.