Національна школа суддів України

Судді місцевих загальних судів Київської області підвищують рівень кваліфікації

26 вересня 2016 року в місті Києві Національною школою суддів України спільно з Апеляційним судом Київської області проведено періодичне навчання суддів місцевих загальних судів Київської області з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на теми: “Характеристика злочинів проти встановленого порядку несення військової служби (військові злочини). Проблемні питання кваліфікації злочинів”, “Практика розгляду справ про адміністративні правопорушення. Накладення стягнень у справах про адміністративні правопорушення. Причини скасування та зміни постанов у справах про адміністративні  правопорушення”.

Для проведення періодичного навчання викладачами запрошено  суддю, секретаря судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Київської області Юрія Сливу та суддю Апеляційного суду Київської області Василя Полосенка.

Розпочав семінар Юрій Слива який ознайомив суддів з практикою розгляду справ про адміністративні правопорушення. У виступі викладач розкрив зміст актуального питання щодо накладення стягнень у справах про адміністративні правопорушення і причини скасування та зміни постанов у справах про адміністративні правопорушення. Василь Полосенко запропонував до розгляду характеристику злочинів проти встановленого порядку несення військової служби та обговорив з суддями проблемні питання кваліфікації злочинів.

Під час обгорення судді мали можливість з’ясувати всі нагальні питання та отримати фахову відповідь.

Повний текст програми семінару розміщено на веб-сайті Національної   школи суддів України в розділі “Підготовка”.