Національна школа суддів України

“Суддівський Шкільний Альянс” (США) стартував у розіграші "Кубка Феміди"

11 листопада 2014 року на території навчально-тренувальної бази "ФК "Динамо" збірна  команда Національної школи суддів України зіграла першу гру п‘ятого турніру з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу "Кубка Феміди".

Як відомо, турнір з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу "Кубка Феміди" проводиться під патронатом Ради суддів України та Державної судової адміністрації України та приурочений до Дня працівників суду.

У минулому році Національна школа суддів України дебютувала в турнірі, а цього річ підсилилась, запросивши до команди майстрів шкіряного м’яча із судів Київської та Чернігвcької областей. Завдяки таким трансферним діям, на основі команди Національної школи суддів України було створено збірну під назвою “Суддівський Шкільний Альянс”, чи як її уже охрестили вболівальники “США” .

Національну школу суддів України у команді представляють Захар Вербовський, Олександр Здебський, Станіслав Подорванов, Роман Слободян, Ігор Деркач, Іван Грек, Ревенок Олександр, Микола Жабокрицький, Вадим Філіпов, Віталій Коломієць, Андрій Пелих. Суттєво підсилили команду суддя Таращанського районного суду Микола Бойко, голова Макарівського районного суду Олексій Тандир,  Голова Тетіївського районного суду Адам Архангельський та його заступник Петро Лісовенко, голова Семенівського районного суду Віктор Попович, помічники суддів Юрій Цікаленко, Богдан Тимченко, Максим Дідур, Андрій Пилипець, Олександр Бабюк. Ідейним натхненником, організатором і тренером команди є проректор Національної школи суддів України Володимир Мазурок.

Такий бойовий склад – уже серйозна заявка на кубок "Феміди". За нього у груповому етапі нам доведеться поборотися з такими командами:

У першому матчі з командою “Буковина” Суддівський Шкільний Альянс отримав перший досвід командної гри в такому складі. Було продемонстровано, що реформа пішла команді на користь – ми володіли м’ячем і диктували супернику хід гри. Однак, прикрі травми та необов’язкові помилки не дозволили досягти перемоги. Тай буковинська збірна команда проїхала до стадіону довгу дорогу, то вже навіть цим заслужила в цей вечір прихильності Фортуни.

Ми переконані, що такий розігрів на старті турніру – добрий сигнал. Ми будемо боротися, уболівати, прагнути до перемоги, і хай  Його Величність Футбол вирішить, хто кращий!

Віримо та будемо переконувати в цьому всіх - цього річ "Феміда" наша!!!