Національна школа суддів України

Техніки подолання стресу

22 січня 2021 року Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено онлайн семінар для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів на тему: “Стресостійкість та техніки подолання стресу в діяльності працівника апарату суду”.

В. о. директора Одеського регіонального відділення Тетяна Золотнікова  привітала учасників заходу і висловила сподівання, що отримані на семінарі знання й уміння допоможуть ефективно долати стресові ситуації та швидко позбуватись негативних емоцій.

З тілесно-орієнтованою терапією, підходами та вправами в боротьбі зі стресом через тіло, зі змінами ментальних установок  слухачів ознайомила завідувач відділу психологічних та інших досліджень Одеського НДІ судових експертиз, викладач кафедри “Криміналістики та психології” ОДУВС, судовий експерт, практичний психолог, психотерапевт, кандидат психологічних наук Маргарита Журавльова. Викладачу вдалося поєднати на онлайн-семінарі лекції з використанням презентацій, відеоматеріал і декілька практичних вправ, залучаючи до активної співпраці численну аудиторію.