Національна школа суддів України

Технологія фіксації судового процесу

18 квітня 2018 року в місті Дніпрі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить семінар для працівників апарату Дніпропетровського апеляційного господарського суду на тему: “Фіксування судового процесу технічними засобами”.

Відкриваючи семінар, в. о. директора регіонального відділення, суддя у відставці, кандидат юридичних наук Володимир Поплавський представив викладачів та ознайомив із програмою  заходу.

Під час семінару заступник керівника апарату Дніпропетровського апеляційного господарського суду Аліна Баранова проведе огляд нормативної бази, що затверджує порядок фіксування судового процесу технічними засобами й ознайомить працівників апарату суду з положеннями наказів ДСА України.

Про технологію фіксації судового процесу й обов’язки посадових осіб, які здійснюють фіксування судового засідання за допомогою систем звукозапису “Акорд”, “Оберіг” і “Камертон”, а також про помилки, допущені працівниками під час здійснення фіксування судового процесу та під час проведення відеоконференції за допомогою програмного забезпечення “TrueConf”,  розповість керівник регіональної служби підтримки в Дніпропетровській області Державного підприємства “Інформаційні судові системи” Сергій Овчаров.

Також слухачі переглянуть відеоролик і отримають фахові відповіді на всі свої запитання, що виникають при фіксування судового процесу та проведенні відеоконференцій.

Повний текст програми семінару розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка працівників апаратів судів”.