Національна школа суддів України

Технологія управління конфліктами

1 листопада 2019 року Одеське регіональне відділення Національної школи суддів України провело семінар для працівників апарату П’ятого апеляційного адміністративного суду на тему: “Психологічні засади запобігання конфліктів у діяльності працівника апарату суду”. 

Вітальними словами семінар відкрили директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець та в. о. керівника апарату П’ятого апеляційного адміністративного суду Світлана Плотніцька.

Провела семінар очільниця Бюро психологічних досліджень, кандидат психологічних наук, психотерапевт Маргарита Журавльова, яка навчила слухачів усвідомленості у спілкуванні як основі безконфліктної взаємодії.  Учасники заходу дізналися про технологію управління конфліктами, розглянули особливості поведінки в конфлікті, опанували техніку протидії маніпуляціям.

Практичні вправи з обговореннями, перегляд відео допоможуть учасникам семінару розуміти емоції всіх діючих осіб конфліктної ситуації.

 Також Маргарита Журавльова виокремила особистісні якості, які допомагають долати стрес та конфлікти, ознайомила з ознаками професійного вигоряння та засобами запобігання стресу.

На завершення учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України.