Національна школа суддів України

Технологія управління конфліктами

22 червня 2020 року Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України в онлайн режимі проведено семінар для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів  на тему: “Психологічні засади запобігання конфліктів у діяльності працівника апарату суду”.

Заступниця директора Одеського регіонального відділення Тетяна Золотнікова  привітала учасників та висловила сподівання, що отримані під час семінару знання й уміння допоможуть будувати продуктивні стосунки та контролювати поведінку в конфліктних ситуаціях.

Зі стратегіями, видами й стадіями конфлікту, з конфліктогенними висловлюваннями та діями, поведінкою в конфлікті та засобами запобігання стресу слухачів ознайомила завідувачка відділу психологічних та інших досліджень Одеського НДІ судових експертиз, викладачка кафедри “Криміналістики та психології” ОДУВС, кандидатка психологічних наук Маргарита Журавльова. Викладачці вдалося поєднати на онлайн-семінарі лекції з використанням презентацій, відеоматеріал і декілька практичних вправ, залучаючи до активної співпраці численну аудиторію.