Національна школа суддів України

Тест на готовність вебінару для наставників

20 травня 2020 року Національна школа суддів України у співпраці з Проєктом ЄС “ПРАВО-JUSTICE” на платформі Zoom провела онлайн зустріч  для заключної перевірки готовності міжнародної команди викладачів, експертів і фахівців інформаційно–технічного забезпечення до проведення на високому рівні вебінару для суддів–наставників “Передача суддівського досвіду: методологія та практика”.

Участь в онлайн перевірці зазначеної готовності взяли  проректор Володимир Мазурок, суддя Конституційного Суду України Галина Юровська, суддя Деснянського районного суду міста Києва Валерія Бабко, працівники Національної школи суддів України Ольга Шаповалова, Тетяна Пустовойтова, Андрій Маслюк, Діана Сніцаренко, Тамара Закревська, Світлана Нечипорук  та європейські експерти Проєкту Отілія Стефанія Пакурарі та Драгомір Йорданов.

Протягом дистанційної роботи було практично протестовано всі елементи вебінару відповідно до його програми та сценарію, вирішено всі ключові організаційні й технічні питання проведення цього виду підготовки наставників.

22 травня 2020 року 26 суддів, які вже мають практичний досвід наставництва, візьмуть участь у вебінарі “Передача суддівського досвіду: методологія та практика”.