Національна школа суддів України

Тренінг з етики працівників Служби судової охорони

3 серпня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–засідання групи розробників тренінгу для працівників Служби судової охорони “Професійна етика працівників Служби судової охорони”.

Засідання відкрив проректор Володимир Мазурок, який звернув увагу, що  розроблення та впровадження нового тренінгу є частиною реалізації Національною школою суддів України комплексної програми підготовки працівників Служби, передбаченої Стратегією розвитку суддівської освіти України на 2021–2025 роки.

В онлайн–засіданні взяли участь Олена Мілієнко, директорка Вінницького навчального центру, Тамара Закревська, виконувачка обов’язків начальника відділу підготовки викладачів (тренерів), Діана Сніцаренко, заступниця начальника відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, Олена Панченко, суддя Авдіївського міського суду Донецької області, Сергій П’ятак, заступник начальника територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області.

У ході онлайнового засідання було презентовано та доопрацьовано змістовне наповнення тренінгу, обговорено використання практичних завдань, відеоматеріалів та експрес–опитування для проведення тренінгу.

На завершення засідання було визначено основні напрямки подальшої роботи, розподілено завдання з доопрацювання матеріалів і визначено строки виконання.