Національна школа суддів України

Триває робота над новим навчальним курсом щодо чергових місцевих виборів в Україні

Національна школа суддів України у співпраці  з IFES Україна продовжує роботу над новим навчальним курсом для суддів окружних і апеляційних адміністративних  судів  та місцевих загальних як адміністративних судів щодо місцевих виборів в Україні 2020.

13 серпня 2020 року в режимі онлайн відбулося  чергове засідання групи розробників нового навчального курсу.

Обговорено деталі  проведення 2-х вебінарів для суддів місцевих загальних як адміністративних судів та адміністративних судів з загальних питань пов’язаних із новелами виборчого законодавства та 5-ти онлайн-тренінгів для суддів апеляційних адміністративних судів та окружних адміністративних судів стосовно практичного застосування виборчого законодавства.  Узгоджені графіки заходів, затверджені їх програми та визначено групи модераторів та панелістів кожного з вебінарів та онлайн-тренінгів.

У засіданні взяли участь: Михайло Цуркан – заступник директора тестологічного центра Національної школи суддів України, директор курсу,  Юрій Піскалюк – менеджер з питань громадської освіти та виборчого правосуддя IFES Україна, Ірина Будз – старший асистент проекту IFES Україна, Ірина Зарецька – спеціаліст з юридичної та судової підготовки Проекту  USAID «Нове правосуддя, Богдан Мохончук та Павло Романюк –  асистенти кафедри конституційного права Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, Надія Писаренко - доцент кафедри адміністративного права Національного юридичного університету ім.  Ярослава Мудрого та Руслана Арланова – провідний науковий співробітник Національної школи суддів України.