Національна школа суддів України

Триває розробка курсу щодо особливостей діяльності слідчого судді

24–25 лютого 2020 року в Одеському регіональному відділенні Національна школа суддів України під керівництвом начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) — радника Ольги Шаповалової проводить засідання розробників навчального курсу у формі тренінгу для суддів “Актуальні питання щодо обрання запобіжних заходів у діяльності слідчого судді”.

У засіданні беруть участь старший радник з питань судової влади (кримінальне судочинство) проекту Консультативної місії Європейського Союзу Гідо Острайш, старший радник з питань прокуратури регіонального представництва КМЄС в м. Одесі Джонатан Рател, спеціаліст з питань кримінального судочинства КМЄС Юрій Сіволога, судді Ольга Булейко, Олександр Деркачов, Тімур Коротков, Петро Жовтан та викладач відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольга Короткова.

Під час засідання учасники обговорять та удосконалять напрацьовані матеріали навчального курсу (мінілекції, презентації), підготують практичні завдання та нотатки для фасилітаторів, а також запитання до модерованої дискусії.

У підсумку між викладачами буде розподілено теми тренінгу відповідно до програми та визначено необхідні заходи з підготовки до апробації курсу.