Національна школа суддів України

Триває розроблення семінару-практикуму “Судова дискреція в адміністративному судочинстві”

22 травня 2020 року Національна школа суддів України в режимі Zoom- відеоконференції провела  чергове засідання групи розробників навчального курсу для суддів у формі семінару-практикуму на тему: “Судова дискреція в адміністративному судочинстві”.

З вітальним словом до учасників звернувся керівник групи розробників, викладач-науковий консультант відділу підготовки викладачів (тренерів), суддя Верховного Суду України у відставці Олександр Терлецький,  який  ознайомив розробників з напрацьованою структурою семінару-практикуму на першому засіданні та сконцентрував увагу на актуальних питаннях навчального курсу, які заплановано обговорити та доопрацювати в ході онлайн-зустрічі.

У засіданні робочої групи  взяли участь суддя Вищого адміністративного суду України Світлана Головчук, суддя Верховного Суду України у відставці Віктор Маринчено, судді окружних адміністративних судів Ірина Верба, Олександр Кукоба, Ганна Панова, Олена Терлецька, Ангеліна Черникова та працівники відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольга Яворська та Богдан Остудімов.

Під час обговорення учасники відеоконференції обмінялися думками щодо специфіки розроблення закріпленої за ними тематики, запропонували важливі доповнення до напрацювань один одного, внесли корективи до узгодженої раніше структури та обміркували пошук і порядок використання наукової літератури. Було визначено актуальні питання для вдосконалення матеріалів семінару-практикуму, подальші кроки для роботи над змістовним наповненням та терміни доопрацювання.

Завершуючи зустріч, модератор Олександр Терлецький відзначив результативність зібрання та високий рівень підготовки команди розробників.