Національна школа суддів України

Цикл навчальних вебінарів з наукометрії “Головні метрики сучасної науки. Scopus та Web of Science”

З 30 листопада по 4 грудня 2020 року Науково-навчальний центр компанії “Наукові Публікації - Publ.Science” провів цикл навчальних вебінарів з наукометрії “Головні метрики сучасної науки. Scopus та Web of Science” задля забезпечення українських вчених інформацією щодо головних аспектів написання успішних наукових статей та актуальних змін, що відбуваються у цій сфері.

Цикл вебінарів складався з 5 блоків:

- Базис наукометрії. Що? Кому? Навіщо?

- Головні метрики сучасної науки.

- Основи Scopus. Проблематика самостійної публікації.

- Основи Web of Science. Проблематика самостійної публікації.

- Тонкощі наукового консалтингу. Як економити час під час публікації?

Лектором вебінарів була Єлизавета Батаєва, спеціаліст науково-навчального центру компанії “Наукові публікації –  Publ.Science”.

Учасники онлайн-зустрічей дізналися про актуальну інформацію зі сфери наукових публікацій; наукометричні показники та їхній вплив на діяльність вчених; специфіку роботи найбільших баз даних – Scopus та Web of Science; етапи підготовки наукових статей для публікації у міжнародних виданнях, що індексуються в Scopus та Web of Science; грамотне планування своєї публікаційної діяльності та способи підвищення наукового статусу - вихід на міжнародний рівень.

Від Національної школи суддів України участь у вебінарах взяли головні спеціалісти відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування Людмила Юрова та Ольга Серга.