Національна школа суддів України

У фокусі План дій Ради Європи для України на 2018-2021 роки

6 лютого 2020 року в.о. ректора Національної школи суддів України Наталія Шукліна та начальник відділу міжнародного співробітництва Тетяна Пустовойтова взяли участь у засіданні Керівного комітету з питань реалізації Плану дій Ради Європи для України на 2018-2021 роки.

Захід було проведено з метою аналізу результатів, досягнутих у 2018-2019 роках в рамках зазначеного вище Плану дій, а також узгодити пріоритети та цілі співпраці між Радою Європи та Україною на наступні два роки. 

Відкрили засідання директор Департаменту міжнародних організацій Міністерства закордонних справ України Євгенія Філіпенко, директор Генерального директорату програм Ради Європи Верена Тейлор та Надзвичайний та Повноважний Посол, Постійний  представник України при Раді Європи  Борис Тарасюк. Наступним кроком став огляд стану реалізації Плану дій  в межах трьох сесій, а саме:

-         права людини

-         верховенство права

-         демократія.

Наприкінці кожної сесії учасники мали можливість виступити, надати коментарі, поставити питання та висловити своє бачення щодо перспектив розвитку співпраці у рамках зазначених в Плані дій проектів Ради Європи в контексті діяльності власної установи та очікуваних результатів за наслідками їх впровадження.