Національна школа суддів України

Удосконалення професійного рівня помічників суддів господарських судів України на дистанційному навчальному курсі

5–25 червня 2020 року Національна школа суддів України проводить дистанційне навчання помічників судді господарських судів України на курсі  “Особливості розгляду корпоративних спорів”.

Курс розроблено суддями-викладачами та співробітниками Національної школи суддів України з метою надання практичного інструмента, який суттєво полегшить роботу помічника судді під час складання проектів судових рішень указаної категорії справ.

Під час навчання cлухачі удосоконалять та отримають нові знання про спори, що виникають із корпоративних правовідносин, загальне поняття “корпоративних правовідносин”. Увагу помічників суддів буде зосереджено на вивченні основних положень корпоративного законодавства та актуальної судової практики.

До програми курсу включено два модулі тривалістю двадцять днів, а також цікаві змістовні мінілекції з відеоматеріалами, презентації Power Point, практичні завдання, вправи, тести.

Учасники підготовки матимуть можливість подискутувати з викладачами курсу – суддею господарського суду Тернопільської області Володимиром Гевком та суддею Верховного Суду Олександром Банаськом та отримати відповіді на всі свої питання.

Після завершення курсу за отриману прохідну кількість балів кожен слухач отримає Сертифікат Національної школи суддів України.