Національна школа суддів України

Управління часом у роботі працівників апаратів судів

17–31 травня 2021 року Національна школа суддів України проводить дистанційний курс для помічників суддів і секретарів судових засідань “Тайм–менеджмент у діяльності помічника судді та секретаря судового засідання”.

В умовах протиепідемічних карантинних заходів Національна школа суддів України надає змогу працівникам апаратів судів підвищувати свій професійний рівень дистанційно.

Під час проходження дистанційного курсу працівники апаратів судів ознайомляться із найважливішими аспектами управління часом для ефективного планування робочого часу, його раціонального використання, а відтак, й підвищення якості надання судових послуг.

За умов успішного проходження дистанційного курсу працівники апаратів судів отримають практичні навички із визначення пріоритетів у робочому процесі, установлення професійних цілей та їх досягнення,  зможуть самостійно визначати “поглиначів часу” та як боротися з ними.

Дистанційний курс складається з двох модулів, у кожному з яких необхідно буде ознайомитися з теоретичним матеріалом (мінілекціями) та виконати практичні завдання. Курс передбачає унікальну можливість спілкування на форумі з колегами, обговорення актуальних питань і невідкладного отримання консультації  викладачів  із тематики модулів.

Віддалений доступ до дистанційних курсів для працівників апаратів судів забезпечують відділи підготовки працівників апаратів судів та інформаційних технологій.