Національна школа суддів України

“Управління часом у суддівській діяльності” - курс для підвищення ефективності судочинства

8-10 квітня 2015 року  Національна школа суддів України у співпраці з Національним суддівським інститутом Канади в рамках українсько-канадського проекту “Освіта суддів – для економічного розвитку” проводить методологічний семінар з розроблення курсу “Управління часом у суддівській діяльності”.

Викладачами семінару є суддя вищої інстанції провінції Онтаріо Рені М. Померанс та директор із юридичних та освітніх питань Національного суддівського інституту Канади Дональд Чіассон.


Як зазначалось у ході семінару, курс розробляється відповідно до Національних стандартів суддівської освіти та з урахуванням канадського досвіду розробки навчальних та методичних продуктів для підготовки суддів.  

У перший день семінару відбувся тренінг із тайм-менеджменту.

Тренінг  провів вітчизняний експерт з управління інституційним розвитком Айдер Халілов

Експерт  розповів учасникам заходу про методи планування робочого часу судді, основні техніки, процеси,  принципи та закони тайм-менеджменту.

Подальша програма семінару передбачає заходи в рамках розроблення курсу “Управління часом в суддівській діяльності”. Зокрема, буде розглянуто процедуру створення курсу на основі навичок, вивчено навчальні потреби та визначено теми, які увійдуть до курсу.