Національна школа суддів України

Управління часом – важлива складова роботи судді

12 квітня 2017 року в місті Києві Національна школа суддів України проводить у межах підготовки суддів місцевих загальних судів тренінг  на тему:  Управління часом у суддівській діяльності”.

Відкриваючи захід, модератор тренінгу, суддя Апеляційного суду міста Києва, кандидат юридичних наук Олена Лапчевська зосередила увагу на управлінні часом – важливій складовій ефективної роботи суддів та ознайомила з програмою тренінгу, спрямованою на розвиток практичних навичок. Тема тренінгу є актуальною, адже саме вміле управління часом удосконалить суддівські навички, істотно збільшить ефективність і продуктивність праці.

У ході тренінгу суддя окружного адміністративного суду міста Києва Дмитро Костенко розгляне актуальні питання щодо управління часом у суддівській діяльності та розповість про ефективне використання суддею режиму “не турбувати”. Суддя Авдіївського міського суду Донецької області Олена Панченко обговорить з учасниками принципи тайм-менеджменту: методи планування робочого часу та ефективного використання суддею часу в контексті вміння говорити “ні”. Окрім того, судді проаналізують системні наслідки, що виникають у разі неправильного використання часу, визначать, які завдання можна делегувати помічнику, виконають індивідуальні практичні завдання за допомогою клікерів, практичні завдання у малих групах, переглянуть навчальний відеофільм.

Відповідно до вимог статті 89 Закону України “Про судоустрій і статус суддів” тренінг завершиться оцінюванням суддів.

Повний текст програми підготовки розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі Підготовка суддів.